woensdag 3 november 2010

Robbert de Ruiter heeft er zin in: "Wedstrijden tegen Quick Boys en De Treffers zijn krenten in de pap"

Na een overtuigende overwinning op Voorschoten zijn we bezig om ons op te maken voor twee hele mooie en zeker niet onbelangrijke wedstrijden.

Zaterdag wacht Quick Boys. Een wedstrijd tussen 2 ploegen die deze competitie nog ongeslagen zijn en als doel hebben zo lang mogelijk mee te doen voor de bovenste plek.
 
Dat wij op koers liggen lijkt me duidelijk. De eerste periode is inmiddels een feit en de vier punten voorsprong die we hebben moet de tegenstander eerst maar zien goed te maken.
 
Quik Boys krijgt daar de uitgelezen mogelijkheid voor om dat gat a.s. zaterdag flink te verkleinen. Wij kunnen bij winst de Blauw Witten uit Katwijk op 7 punten zetten en dat is een behoorlijk gat. De meeste ploegen uit het linker rijtje hopen wellicht op een gelijk spel waar QB mijn inziens het minste mee opschiet.

Ik verwacht een open wedstrijd waarbij twee aanvallend ingestelde ploegen hun best gaan doen om het publiek te vermaken. Twee ploegen die bulken van het zelfvertrouwen en allebei beseffen dat er dit seizoen weinig mooiere potjes zijn dan deze. Wij rekenen, naast de vele meereizende QB supporters, ook op een behoorlijke support van onze aanhang.


















Na zaterdag wacht de Treffers uit Groesbeek. De koploper van de zaterdag Hoofdklasse A tegen de nr 2 van de zondag Topklasse met als inzet de laatste 16 !!! van Nederland. Een sterke, voetballende en volwassen ploeg met een fanatieke aanhang. Onze andere buren uit Katwijk (oranjehemden) kregen daar een oorwassing (5-1). Ook bij deze pot hopen we op veel support van onze aanhang.

Ik wens jullie veel plezier de komende week en wat zou het mooi zijn als …

RdeR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten